реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Шлях до волі

Читаючи Біблію, бачу, що Україна знаходиться на шляху виходу з язичництва і не знає, як треба вийти. Після державного перевороту в Росії (жовтень 1917 р.) до влади прийшли язичники-більшовики, або, як вони себе називали, безбожники-атеїсти.

Більшовики не довго залишались без ідолів, стали виготовляти фігурки своїх керівників і поклонятися їм. В основі влади і держави був матеріалізм — учення бездуховних людей.

У 1991 р. Україна були проголошена незалежною державою. Незалежність — це вихід з рабства. Але подивіться на міста і села України. Це ніби заповідники язичництва, ідолопоклонства з пам’ятниками, іменами безбожників-правителів і їх виконавців, якими названі міста, села, вулиці, площі. З ідолопоклонством складно, тут без потуг не обійтися. Після очищення неодмінно настане просвітлення (прозріння), стануть зрозумілими важливі речі: головне і другорядне, ведуче і ведене, закони.

Україні, її владі (а влада — це передусім провідник народу) необхідно повернутись до витоків, налагодити зв’язок з предками, порушений царицею-язичницею Катериною ІІ, сплюндрований атеїстами-комуністами. Необхідно написати правдиву історію України.

Микола НАСАЛЕВЕЦЬ,
с.Жадове,
Семенівський район






Коментарі (0)
avatar