реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Чернігівці "побіжать" до Австралії

Чернігівська команда ветеранів-легкоатлетів посіла I командне місце на чемпіонаті Асоціації бігунів України з бігу на шосе на 10 кілометрів, який 8 травня відбувся в Луганську і був присвячений Дню Перемоги. Поїздку чернігівських спортсменів на чемпіонат профінансувала громадська організація «За Чернігів» на чолі з Олексієм Савченком.
До складу команди-переможниці входять 5 найкращих представників чернігівського клубу любителів бігу «Атлант-V2» на чоло із головою клубу Валерієм Качаном. За словами найстаршого члена команди 67-річного Миколи Левадського, змагання у Луганську були доволі представницьким, у них взяли участь понад 350 спортсменів з України, Росії та Білорусі. І хоча чернігівська команда стала на старт пробігу відразу після того зійшла з поїзда, їй вдалося показати найкращий командний результат. 47-річний майстер спорту Валерій Рябов у своїй віковий категорій посів особисте перше місце і встановив рекорд траси. Його донька, кандидат у майстри спорту, учасниця чемпіонату Європи з легкої атлетики Оксана Рябова (20 років) була третя у особистому заліку серед жінок, а голова клубу «Атлант-V2» Валерій Качан (49 років) став другим у особистому заліку.
В за кількістю набраних балів чернігівська посіла перше місце і у повному складі отримала путівки на чемпіонат світу з легкої атлетики серед ветеранів, який відбудеться у жовтні цього року в Австралії.
Поїздка чернігівських спортсменів на змагання у Луганську стала можлива за матеріальної підтримки голови організації «За Чернігів» Олексія Савченка.
- Сьогодні спортивні організації ветеранів не відчувають підтримки з боку влади, особливо місцевої. Кошти на спорт для ветеранів не виділяються, - говорить Микола Левадський. – Потрібно залучати спонсорів. Тому ми дуже вдячні організації «За Чернігів» за підтримку нашого клубу і спортивного руху в Чернігові.
Прес-служба громадської організації «За Чернігів»





Коментарі (0)
avatar